Seneste regnskab fra STOHOLM AUTOLAKERERI ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

STOHOLM AUTOLAKERERI ApS i Viborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde STOHOLM AUTOLAKERERI ApS en bruttofortjeneste på 2,9 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,9 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JACOBSEN VVS VIBORG ApS i Viborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 22.380 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JACOBSEN VVS VIBORG ApS en bruttofortjeneste på 797.944 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Hansen - Rådgivende Ingeniør ApS i Viborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,5 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Hansen - Rådgivende Ingeniør ApS en bruttofortjeneste på 2,5 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MC EJENDOMME ApS i Viborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,5 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MC EJENDOMME ApS en bruttofortjeneste på 1 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 951.240 kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MR. JOHS. ApS. VIBORG i Viborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 656.115 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MR. JOHS. ApS. VIBORG en bruttofortjeneste på 3,2 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,0 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen