Viborg Anlæg er lokalområdets anlægsgartner, der klarer stort og småt: “Det vigtigste er glade og tilfredse kunder”

Teamet hos Viborg Anlæg. Fra venstre: Jonas, Mathias og Dennis (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Tilbage i 2021 opstod Viborg Anlæg ApS finder du Viborg Anlæg ApS som et resultat af en iværksætterdrøm og en tydelig efterspørgsel efter professionel anlægsgartneri. 

Jonas Kriegbaum, grundlæggeren af Viborg Anlæg, med flere års erfaring som anlægsgartner, har sat sit præg på lokalsamfundet ved at tilbyde specialiserede tjenester inden for belægning og etablering af haveanlæg.

“Jeg startede fordi det var en efterspørgsel, og fordi jeg altid har haft en drøm om at være selvstændig,” deler Jonas om starten.

Viborg Anlæg har siden udviklet sig til en nøgleaktør inden for haveanlæg og etablering og dækker alt fra belægning til træfældning.

Det vigtigste er glade kunder
Som et ungt og løsningsorienteret firma stræber Viborg Anlæg efter at imødekomme kundernes behov, selv når opgaverne bliver lidt mere komplekse og unikke. Jonas Kriegbaum fremhæver firmaets engagement i at levere det bedste resultat:

“Det vigtigste for os er glade og tilfredse kunder. Hvis ikke kunden er tilfreds, er vi det heller ikke.”

Med vækst og succes har Jonas ansat to anlægsgartnere siden starten, og firmaet har udvidet til større lokaler.

Den 27-årige iværksætter fremhæver stolthed over det opnåede og, understreger at man vil fortsætte med at levere førsteklasses service til kunder i Viborg og det omkringliggende område, herunder Holstebro, Herning, Skive, Hobro, Randers, og Silkeborg.

Men Viborg Anlægs ydelser strækker sig ud over nærområdet, og de betjener også kunder i resten af Midtjylland, hvis behovet opstår:

“Skal dit næste haveprojekt gøre nytte og gavn, så ring til Jonas Kriegbaum,” lyder opfordringen.

Du kan nå dem på telefonnummer 40 68 62 09, og yderligere information om Viborg Anlæg er tilgængelig på deres Facebookside og hjemmeside.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Viborg Anlæg