Så er der nyt fra Den gode vino
Vintjeneren klør sig i nakken. 4 gæster ved bordet, der alle vil have noget forskelligt at spise, men dele en flaske vin. Hvad anbefaler han, som bedst muligt rammer alle retter? En Chardonnay.
Denne ikke-aromatiske drue er meget mad-venlig, og spænder over alt fra hvis fisk til lyst kød.
Det fineste udtryk af druen finder man i Bourgogne. Og dagens oversete område er Saint Veran fra det sydlige Bourgogne som er kendt for sine kalkholdige jorde. Vinene herfra er ofte friske og mineralske med noter af citrus og hvide blomster - især fra David Fagot.
Man kan også vælge Pouilly-Fuisse fra samme producent, dette område har en rigere jordbund med mere ler og kalk. Dette giver vine med større kompleksitet, fylde og lagringspotentiale.
Denne ikke-aromatiske drue er meget mad-venlig, og spænder over alt fra hvis fisk til lyst kød.
Det fineste udtryk af druen finder man i Bourgogne. Og dagens oversete område er Saint Veran fra det sydlige Bourgogne som er kendt for sine kalkholdige jorde. Vinene herfra er ofte friske og mineralske med noter af citrus og hvide blomster - især fra David Fagot.
Man kan også vælge Pouilly-Fuisse fra samme producent, dette område har en rigere jordbund med mere ler og kalk. Dette giver vine med større kompleksitet, fylde og lagringspotentiale.
Den gode vino er kommerciel partner med VORES By Viborg og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Den gode vinos på deres hjemmeside.