Frida Nørgaard stråler i Team Viborgs sæsonåbner: “Dejligt med en anfører der går forrest“

Team Viborg - Kvindeserie Vest (Foto: Privat)
Profilbillede

Team Viborgs Kvindeserie Vest-hold fik en drømmestart på sæsonen, da de tirsdag aften vandt 4-0 over Gug Boldklub. Holdet, der havde haft en hård opstart, var længe i kontrol og træner Jakob Glerup var yderst tilfreds med holdets præstation.

Glerup var særligt imponeret over holdets vilje og arbejde for hinanden, og han påpegede, at den hårde opstart havde betalt sig i kampen mod Gug Boldklub. Holdet spillede med en fantastisk holdånd og holdt kampen i kontrol hele vejen igennem.

“Skønt at komme godt i gang efter en opstart der har været alt for lang. 4-0 var et godt billede af kampen, hvor vi var i kontrol, selv om det først er i det sidste kvarter den bliver afgjort. Som træner, tænker jeg også den hårde træning vi har haft i opstarten viser sig til sidst, hvor vi har overskuddet og energien til at lukke kampen,” siger Jakob Glerup og fortsætter:

“Holdet arbejdede virkelig godt for hinanden, og Gug fik ikke ro til at spille bolden rundt på noget tidspunkt. Der var en stor vilje til at generobre bolden, når vi tabte den. Hvilket betød de blev holdt væk fra chancer næsten hele kampen. Vi var selv farlige på omstillinger, når vi spillede bolden rundt med tempo og på vores dødbolde.”

Kampens helt store solstrålehistorie var holdets anfører, Frida Nørgaard Kristensen, som ikke alene styrede forsvaret med hård hånd, men også blev dobbelt målscorer. Hendes præstation blev rost af både træneren og holdkammeraterne.

“Frida Nørgaard Kristensen styrede vores forsvar rigtig godt, var aggressiv i det defensive og scorede tilmed to flotte mål i den anden ende. Dejligt med en anfører der går forrest og viser vejen.”

Team Viborg-spiller, Frida Nørgaard Kristensen, kunne også glæde sig over sejren, men hæftede sig mest ved at holdet præsterede godt:

“Vi spillede en rigtig god kamp. Vi sad på spillet fra starten af kampen, og formåede at bryde deres kæder, hvilket gjorde at vi skabte mange gode chancer. Vi kunne mærke at vi var klar fra start og til første turneringskamp. Vi havde en god kampform på grund af de mange træningskampe, som vi har fået rigtig meget ud af.”

Team Viborgs Kvindeserie Vest-hold kan se frem til en spændende sæson, og med en så stærk start på sæsonen er der ingen tvivl om, at holdet vil fortsætte med at levere flotte præstationer på banen. Deres næste kamp vil vise, om de kan opretholde dette høje niveau og fortsætte deres sejrsgang i ligaen.

På lørdag den 1. april skal Team Viborg møde Vorup FB. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj.

Kampens resultat: 4-0 til Team Viborg
Række: Kvindeserie Vest

Mål
11'1-0Ida Velling Gundersen
75'2-0Frida Nørgaard Kristensen
79'3-0Frida Nørgaard Kristensen
89'4-0Maiken Danielsen
Kilde: Cheftræner Jakob Glerup, Team Viborg - Kvindeserie Vest