Laboratorieassistent til landbrugsanalyser i Viborg hos Eurofins Agro Testing

Profilbillede
dato

Hos Eurofins Agro Testing arbejder vi med et bredt spekter af laboratorieanalyser inden for landbrug, hvor vi bl.a. udfører jordanalyser og analyser af gødning, gylle, planter og frø/korn. Således hjælper vi vores kunder inden for kvægbrug, svineproduktion, planteavl, skovbrug, gartnerier og biogasforsyning med at sikre kvaliteten af råvarer, processer og færdige produkter.       

Vi er en stolt leverandør til landbrugssektoren, når vi dagligt yder professionel service og analyseresultater af høj kvalitet til vores kunder.

Jobbeskrivelse
Vi søger en medarbejder med interesse i landbrugsområdet til at assistere vores team i laboratoriet i Viborg, som består af fagligt dygtige kolleger. Her vil du spille en vigtig rolle i forhold til at tage del i det forefaldende laboratoriearbejde, herunder registrering og klargøring af prøver, samt diverse opgaver som bidrager til den daglige drift i laboratoriet. Der vil være grundig sidemandsoplæring og dygtige kolleger at sparre med i hverdagen.

Kvalifikationer
Faglige kvalifikationer

  • Du har erfaring fra et produktionsmiljø, gerne som laboratorieassistent
  • Du har interesse for landbrugsområdet og lyst til at lære mere
  • Du har gode IT-kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kvalifikationer

  • Du har hænderne skuet godt på og trives med rutineprægede opgaver
  • Du trives i et produktionsmiljø, hvor effektivitet, kvalitetsbevidsthed og samarbejde vægtes højt
  • Du er stabil og lærenem holdspiller, som har gåpåmod og er nysgerrig på at lære nyt
  • Du er god til at bevare overblikket og arbejder detaljeorienteret og systematisk

Det er vigtigt, at du er fysisk mobil, da arbejdsdagen primært foregår stående eller gående.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid
37 timer, som placeres på hverdage i tidsrummet kl. 06.00-18.00. 

Arbejdssted
Ærøvej 1E. 8800 Viborg

Tiltrædelse
Ultimo august 2024

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet" og efterfølgende klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Steen Jensen på SteenJensen@eurofins.dk.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Du vil i forbindelse med rekrutteringsprocessen blive bedt om at fremvise straffeattest.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 62.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i 62 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Eurofins Agro Testing Denmark A/S, Ærøvej, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072744

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet