Tilbageblik på 2024 hos DanceSmileAndBeHappy: "Har rigtig meget at være stolt af"

Profilbillede
dato

Sommerferie-holdplanen er i gang, og mange begynder at skrue lidt ned. Det er tid til at trække vejret og reflektere. Indehaver Anita Rosenquist ser tilbage på den første halvdel af 2024 med et kæmpe smil.

Der har været stor glæde for alle de timer, vi har danset sammen, både på vores eget FLOOR og ved de events I i stor stil har bakket op om.

Året startede med 1 års fødselsdag for DanceSmileAndBeHappy. Dans med Michael Olesen fyldte Annexhallen helt op med glade dansere. Senere på året var der endnu et stort event med Mie Moltke og Anja Katz.

Der har også været mindre arrangementer med workshops og DanceMix fra forskellige instruktører. Det er fedt, at så mange instruktører har lyst til at deltage hos DanceSmileAndBeHappy, hvilket giver mulighed for at præsentere deltagerne for forskellige dansestile - også inden for fitnessverdenen.Anita er dybt taknemmelig for de virksomheder, der støtter DanceSmileAndBeHappy. 365 Discount Houlkær har ved de større events sponsoreret vand og frugt til alle. Der har været mulighed for at prøve og købe træningstøj hos Anne Buur Studio i hendes pop-up shop. What the Fish har sørget for tilkøb af frokost, så deltagerne også har haft mulighed for at tanke depoterne op efter dansens afslutning.

Der er også kommet fortællinger om bekendtskaber, som er opstået over frokosten, og hvordan deltagerne efterfølgende er mødtes ved danseevents andre steder i landet - en af de ting dansen kan.

Den største udfordring har nok været at bremse ideerne, for de opstår hele tiden, og når I bakker op, får jeg bare lyst til endnu mere. Derfor er jeg også klar efter sommerferien med mere til jer.


Den 22. september er der event med Katrine Bonde, og til november gæster Michael Olesen og Glenn Rasmussen atter engang DanceSmileAndBeHappy. Du skal da være en del af disse events!

Du kan på Facebook-siden se begivenhederne og herigennem købe din billet.

DanceSmileAndBeHappy har rigtig meget at være stolt af, og vi ser frem til resten af året med spænding og glæde.


Kilde: DanceSmileAndBeHappy