Vi mangler en social-og sundhedsassistent, der er holdspiller og med høj faglighed til Sengeafsnit for Psykotiske Lidelser (P2)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at gøre en forskel for indlagte patienter med psykotiske lidelser på en afdeling med særligt fokus på patientinddragelse? Så er du måske vores nye sosu-assistent på P2 ved Regionspsykiatrien Midt i Viborg. Vi søger en ny kollega – gerne med psykiatrisk erfaring, men det er ikke et krav. 

Stillingen er på 37 timer/uge og ønskes besat hurtigst muligt - 1.05.2024 eller snarest derefter. 

Hvem er vi?
Patienterne på P2 bliver indlagt til observation, udredning og behandling primært for skizofreni og akutte psykoser. På afsnittet har vi plads til 14 patienter fra 18 år og derover. Man møder mennesker med komplekse problemstillinger, som kræver en individuel tilgang, hvor din kreativitet bliver udfordret og skæve løsninger kan være vejen frem. Vi arbejder både tværfagligt og tværsektorielt.

Hvem er du?
Vi ønsker, at du er robust og kan bevare overblikket i akutte situationer. Du kan arbejde målrettet og struktureret samt har flair for kreativitet og nytænkning. Du er stabil og fleksibel, fagligt engageret og interesseret i at bidrage til afdelingens udvikling. 
 

Gode kollegaer gør forskellen 
Vi er en sammensat personalegruppe med forskellig faglig baggrund og uddannelse, samt både nyuddannede og erfarne kollegaer. Vi hilser nye kollegaer med anden erfaring end fra psykiatri velkommen. Vi tror på, at vores forskellige fagligheder og erfaring giver et godt samarbejde, når vi sammen løser forskellige udfordringer. Ved fælles refleksion finder vi frem til en individuel vej for patienten og hos os er du aldrig alene med en svær beslutning. 

Vi klæder dig på til jobbet 
Vi har både et almindeligt introduktionsforløb samt et specielt oplæringsforløb, hvor du bliver sat grundig ind i arbejdet på afsnittet. Der vil være op til to ugers sidemandsoplæring og mentorordning. I de første par uger vil du være en ekstra kollega, så vi har tid til at sætte dig ordentligt ind i arbejdsopgaverne. 

Patientinddragelse 
Patientinddragelse er vigtigt for os, og vi har derfor spurgt vores patienter, hvad de værdsætter i mødet med deres kontaktperson. For dem er det vigtigt, at du kan rumme deres lidelse, lytte og indgyde håb om en positiv ændring i deres vej videre i livet. 

Fleksibel vagtplan
Vi benytter MIN PLAN for at gøre arbejdsplanen så fleksibel som muligt for den enkelte. Aktuelt arbejder vi hver 2. weekend. Du vil til ansættelsessamtalen blive bedt om at ønske to vagtlag, og ved hjælp af MIN PLAN har du mulighed for at få indflydelse på din egen arbejdsplan, således at arbejds- og familieliv er i balance for dig. 

Hverdagen på P2 skrevet af medarbejdere 
På en typisk dag i vores afd. vil du være kontaktperson for 3-4 patienter. Der kan være stuegangssamtaler eller mere uformelt socialt samvær, hvor du som kontaktperson arbejder psykoeducation i et trygt miljø (vi arbejder med Safewards). 

Du vil stå for medicinadministration samt støtte dine patienter med mestring af deres specifikke problemstillinger. 

Vi benytter forskellige tryghedsskabende metoder f.eks. NADA og vores ”Calm Down-box” med non-farmakologiske tiltag. Vi har fokus på individuelle handlingsplaner som udarbejdes i samarbejde med patienten.

 

Om løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst på området. 

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.

 

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger kan du få hos oversygeplejerske Jeanette Hougaard på tlf 20468432 eller mail jeabou@rm.dk 

Der vil være mulighed for at aftale et besøg, hvis du kunne have lyst til at se afdelingen. 

Du kan også finde mere information om Regionspsykiatrien Midt på vores hjemmeside

 

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende dokumentation for uddannelse, autorisation samt tidligere beskæftigelse, herunder CV, fremsendes elektronisk via stillingsopslaget og skal være os i hænde senest den 15.3.24. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og der afholdes løbende ansættelsessamtaler. 

 

I Psykiatrien i Region Midtjylland prioriterer vi, at vores medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer. Derfor har vi skræddersyet vores eget uddannelsesunivers – Psykiatriakademiet. Her kan du blive inspireret til det næste skridt i din karriere.

Læs mere om vores mange muligheder på Psykiatriakademiets hjemmeside :  Klik her for at se hjemmesiden


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Søndersøparken 1, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001041

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet