Viborg Q kæmpede en brav kamp i Køge, men tabte alligevel: “Ikke helt retvisende”

Viborg Q - U16 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Viborg Q's udebanekamp mod HB Køge endte med en 5-0 sejr til hjemmeholdet, men Viborg Q-træner Kim Tholstrup understreger, at resultatet ikke afspejler holdets præstation på banen.

Viborg Q-pigerne spillede en god kamp og var med i kampen, indtil midtstopper Zofia Kowalska blev skadet og holdets defensive organisation faldt fra hinanden. Det gav HB Køge mulighed for at score flere mål i løbet af kampen. Trods nederlaget var træneren imponeret over holdets præstation og han mener, at Viborg Q-pigerne gjorde mange ting rigtigt på banen.

“Efter at gave set vores U18-piger spille, var det vores tur. Vi kommer med en masse god energi og tror på et godt resultat, men vi mangler i dag lige det sidste der skal umønstret sig i mål, og så lidt uheldig at de andre så kommer foran,” siger Tholstrup og fortsætter:

“Vi bliver også ramt på at vores midtstopper Zofia Kowalska må udgå med en skade i midten af første halvleg og hun havde ellers haft godt ved Køge-angriberne. 5-0 er ikke helt retvisende på en god, fightende kamp fra vores side.”

Skarpheden skal forbedres
Kim Tholstrup erkender dog også, at der er ting, som skal forbedres i begge ender af banen. Holdet mangler stadig den skarphed, der skal til for at score de afgørende mål og samtidig skal holdets defensiv styrkes yderligere.

“Vi skal være skarpere til næste kamp med at få stoppet deres løb foran vores felt. Der skal vi være bedre til at gå op at møde deres løb foran vores forsvar. Og så skal vi selv være bedre til at score på vores egne chancer.”

Viborg Q-spiller Josefine Dalsgaard bakker træneren op og siger, at holdet leverede en god præstation, men uheldigvis udeblev målene. Hun var også enig i, at 5-0 til Køge ikke afspejlet det retfærdige resultat:

“Jeg syntes faktisk vi spiller en god kamp og får lavet en masse gode chancer. Vi får bare ikke scoret på dem. En anden dag vil vi have vundet over dem. Der er en masse gode ting der lykkes i dag, men vi får ikke lavet mål på dem. Det burde ikke være 5-0 til Køge,” siger Josefine.

Til sidst roser Kim Tholstrup holdets kantspiller, Signe Hove Andersen for hendes flotte præstation på banen. Hun var utrolig dygtig til at udfordre HB Køge-forsvaret og skabe chancer for holdet.

“Signe Hove Andersen spiller en stor kamp i dag på kanten. Venstre kant i første halvleg, og i anden halvleg kommer hun på højre kant - og så tager fanden ved hende. Hun rundbarbere hendes direkte modstander flere gange, og kommer til flere gode indlæg i feltet.”

På lørdag den 15. april skal Viborg Q møde B.93. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 på Liseborgcentret.

Kampens resultat: 5-0 til HB Køge
Række: U16 Piger DM

Kilde: Træner Kim Tholstrup, Viborg Q - U16 Piger DM