Viborg Q-pigerne imponerer i årets sidste kamp

Viborg Q U16 Piger (Foto: L. Østergaard)
Profilbillede

Der var spænding i luften, da Viborg Q lørdag bragede sammen med Varde på hjemmebane. Opgøret fandt aldrig en vinder i ordinær tid, da kampen endte 0-0, men i straffesparkskonkurrencen viste Viborg-pigerne kølighed.

Alle uafgjorte kampe i U16 DM bliver afgjort i straffesparkskonkurrence, og vinderen får et ekstra point. Dermed kunne Viborg Q tilskrive sig to point i lørdagens opgør.

Viborg Q's træner, Line Østergaard, var glad for de to point, pigerne hentede i årets sidste kamp. Nu kan Viborg Q gå til vinterpause med lidt medvind i ryggen, hvilket vækker stor begejstring hos Østergaard:

“Det er dejligt at gå på vinterpausen med en god indsats fra pigerne og to point. Først arbejdede de stenhårdt i 90 minutter, og fik det første point, hvorefter de var kølige i straffesparkskonkurrencen og fik et point mere. Pigerne har udviklet sig meget henover efterårssæsonen, og det bliver spændende at følge dem i foråret.”

Det var ikke den kønneste indsats, men en kamp hvor der blev arbejdet og kæmpet, og her bed Line Østergaard især mærke i et par ting under kampen.

“Vi har et lille dyk i den sidste del af første halvleg, så vi skal forsat arbejde på at være inde i kampen i alle 90 minutter, men det er blevet meget bedre i løbet af sæsonen, og det skal pigerne have stor ros for.”

“Jeg synes faktisk rigtig mange spillere stepper op og spiller en rigtig god kamp. Derfor vil jeg ikke fremhæve en enkelt spiller, men hele holdet som arbejdede hårdt i 90 minutter.”

Viborg Q spiller deres første kamp efter pausen den 4. marts, hvor de møder Silkeborg IF Q på Kunstgræs Liseborg med kickoff klokken 11:30.

Kampens resultat: 0-0 (5-3 efter straffesparkskonkurrence)
Række: U16 Piger DM

Kilde: Træner Line Østergaard, Viborg Q - U16 Piger DM
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk