Den gode vino anbefaler Chardonnay som den alsidige vin til middagsbordet

dato

Så er der nyt fra Den gode vino
4 mand ved et bord. Alle vælger hver sin ret. De vil gerne dele en flaske vin. Tjeneren klør sig lidt i nakken for at finde en vin der passer til alle retter.
Chardonnay er et godt valg. Plukker man en Chardonnay-vindrue direkte fra stokken smager den slet ikke som vinen.
Chardonnay smager af, hvor den kommer fra og hvordan den er vinificeret. Man kan lave stor Chardonnay fra kølige Bourgogne til varme Californien.Man kan bruge fad og man kan lade være.
Ofte omdannes den skarpe æblesyre til mælkesyre, når man laver Chardonnay. Det giver blødere, fyldigere vin, der dufter af smør, fordi der i processen dannes stoffet diacetyl. Alt sammen er det med til, at de bedste Chardonnay-vine kan bruges til næsten hele menuen.
Men der er forskellige stilarter i Chardonnay. Køb en smagekasse og bliv klogere. I smagekassen er testvinder David Fagot inkluderet - en af de bedste til at lave netop Chardonnay. Prisen for 6 forskellige versioner er kun 590kr.

Den gode vino er kommerciel partner med VORES By Viborg og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.

Se mere om Den gode vinos på deres hjemmeside.

Den gode vino

Fabrikvej 7, Viborg

50 74 04 ..
Se på kort

åbningstider

Mandag, Onsdag & Søndag: Lukket
Tirsdag & Torsdag: 13.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: Åbent 1. Lørdag i hver måned 10.00 - 13.00